dissabte, de juliol 29, 2006

PINTADES

Fan córrer per la xarxa que els vailets de les JNC, cadells de CiU, volen empastifar les parets de Catalunya amb pintades com aquesta: "Votar ERC és votar Montilla". Jo no em pensava pas que nois assenyats, ben educats, de casa bona, també es dediquessin a fer les bretolades que critiquen dels nois passotes, marginals, de barris baixos. A vegades algunes situacions et sorprenen, realment, però llavors te n'adones que tot lliga.
No us recordeu pas de l'amo d'aquella botiga d'arròs i fideus, que va anar ampliant l'oferta de productes per anar-se acoblant a la demanda dels forans i va acabar venent des de butifarres i porrons fins a toros i sevillanesl? L'heu hagut de conèixer per força. I d'aquell jove veí seu que fent de pagès es fotia de gana fins que es va vendre les terres i va muntar una botiga de productes artesanals, un xic més amont de casa seva? Alguns dels seus clients habituals vàren començar a tastar el pa, la coca, les confitures, els paltrucs i formatges que duia aquell xicot i, com que eren naturals i conservaven el gust autèntic, varen fer-ho saber als seus amics i la parada cada dia tenia més clients. Al vell comerciant se li regiraven els budells quan veia aquella corrua de gent fent cua a la parada. Tant, tant, que al final li va dir al seu fill: "Noi, ara que aquest està atrafegat, vés al seu magatzem i pixa't a la saca de farina i a la cantina de llet, punxa-li els ous i descargola el tap de les confitures...
Sort que el noi, que era un xic més instruït que el seu pare, li va dir: pixa't-hi tu, si vols. No veus que a la cantonada hi estan muntant un supermercat els mateixos que fins ara et subministraven els productes de la teva botiga, aquells que et vàren prometre l'oro i el moro? Si fas fora aquest xicot, ja no hi haurà mai més ni botifarres ni paltrucs, tot seran "xistorres i morcilles" i tu hauràs de tornar anar a cavar l'hort.
Vailets de la JNC, ara que ja us he explicat el conte, anéu a dormir ben tranquil·lets i somieu amb els angelets. I demà, quan us desperteu, pregunteu-li al vostre papa què li va vendre en ZP i quant en va pagar, no fós que us equivoquéssiu de parada...

2 comentaris:

kanopus06 ha dit...

I vosaltres fareu president un xarnego de merda incult, ja se sap, abans un xarnego ignorant "d'esquerres", que un nacionalista català amb formació universitària de "dretes".
Sou uns hipòcrites, tant com els vostres amos sociates.

Joan Margall ha dit...

Hola xoia,
Navegant, navegant he trobat el teu blog. No sabia que també circulaves per la bloquesfera, benvinguda!! Bé, ja has vist el comentari d'abans. Com les gasten aquesta gent de dretes! De bona família i ben formats tot el que vulguis, però quan els treus el porró (vegis també govern i/o mamella) els surt la seva veritable personalitat.
Cuida't i ens veiem per la vila de quan eres petita.